Nieuws

Dankzij ons nieuws blijft u op de hoogte van ons Johannes Hospitium. U kunt zich hieronder aanmelden voor de jaarlijkse nieuwsbrief.

Aanmelden

13
jul

Vrijwilligersdag juni 2022

13 jul

Na bijna drie jaar Corona restricties kon er weer een jaarlijkse vrijwilligers dag gehouden worden voor de vrijwilligers van het hospice. Altijd een hoogtepunt waar velen zich op verheugen om met elkaar iets leuks te ondernemen, maar vooral ook om elkaar te ontmoeten en te spreken. Dit jaar waren voor zo’n dag alle ingrediënten aanwezig: een mooie locatie in de buurt, Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa, het mooiste weer van de wereld en voor elk wat wils wat activiteiten betreft. Er kon worden gemidgetgolft, Oud Hollandse spelletjes gespeeld en hield je van steppen dan was een tochtje van 5 km door de polder ook een optie. Met een spannende roofvogelshow en een heerlijke BBQ werd deze gedenkwaardige dag afgesloten.

09
jun

Klusjes in de tuin – dankbaar

09 jun

Zaterdagochtend 14 mei was het na 2 jaar weer zo ver, de familie Snoek kwam hier weer om allerlei klusjes in de tuin te doen. Samen met onze tuinman Adri van Dijk werden de houten tafels en bankjes weer in de lak gezet en het dak, koepels en buitenplaatsjes weer schoongemaakt.

12
apr

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Kom je ons team versterken!

12 apr

Ben je iemand die blij wordt van iets doen voor iemand anders, wil je je blik verruimen en wil je iets moois bijdragen aan de laatste dagen van iemands leven? Dan zouden we je heel graag verwelkomen als een van de vrijwilligers in het Johannes Hospitium in Wilnis.

11
okt

Ons hospice zoekt vrijwilligers.

11 okt

Ben je iemand die blij wordt van iets doen voor iemand anders, wil je je blik verruimen en wil je iets moois bijdragen aan de laatste dagen van iemands leven? Dan zouden we je heel graag verwelkomen als een van de vrijwilligers in het Johannes Hospitium in Wilnis.

01
jul

Bezoekregeling in Corona-tijd.

01 jul

De maatregelen die de maatschappij door de overheid in deze Coronacrisis zijn opgelegd, gelden ook voor medewerkers, vrijwilligers, bewoners en bezoek van het hospice. Het is echter goed om te weten dat onze zorg voor de bewoners en naasten gewoon doorgaat. 24/7 is er een verpleegkundige in huis en onze artsen en vrijwilligers zijn, zoals gewoonlijk, inzetbaar.

21
mei

Zaterdag 29 mei – Open Dag op afspraak.

21 mei

Het jaar 2021 is uitgeroepen tot Nationaal jaar van de Vrijwilliger. Speciaal bedoeld voor organisaties om nieuwe gezichten te betrekken bij het vrijwilligerswerk. In dat kader houdt het Johannes Hospitium in Wilnis op zaterdag 29 mei a.s. Open Huis. In het Buurhuis, naast het hospice, aan Vossestaart 2, bent u tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom. In verband met de Coronamaatregelen is het bedoeling dat u zich van te voren aanmeldt. Het telefoonnummer waarop dat kan, is 0297 230290.

Geeft u

om het Johannes Hospitium?

Steun ons