Nieuws

Dankzij ons nieuws blijft u op de hoogte van ons Johannes Hospitium. U kunt zich hieronder aanmelden voor de jaarlijkse nieuwsbrief.

Aanmelden

07
jun

Prezo Keurmerk

07 jun

We zijn glansrijk geslaagd voor het Prezo Keurmerk.

31
mei

In gesprek over laatste levensfase – informatiebijeenkomst donderdag 8 juni

31 mei

Wilt u gereanimeerd worden? Wie mag voor u spreken als u dat zelf niet kunt? Welke hulp kunt u krijgen als dat nodig is in de laatste levensfase? In een informatieve bijeenkomst op donderdag 8 juni in De Willesstee in Wilnis staan deze vragen centraal. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich op de toekomst wil voorbereiden en maakt onderdeel uit van het jubileumjaar van het Johannes Hospitium.

20
apr

Het team van het Johannes Hospitium in Wilnis zoekt een enthousiaste verpleegkundige!

20 apr

Ligt jouw hart bij de palliatieve zorg? Ben je leergierig, communicatief en sociaal sterk, zelfstandig én een teamplayer? Heb je affiniteit met psychosociale zorg, ben je bereid om alle diensten te werken en daarnaast in het bezit van een HBO diploma verpleegkunde niveau 5 met BIG-registratie? Top, dan zoeken wij jou!

13
apr

Het Johannes Hospitium zoekt vrijwilligers.

13 apr

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers.

27
mrt

“Leven toevoegen aan de dagen

27 mrt

We hebben voor het hospice twee exemplaren gekregen van het boek “Leven toevoegen aan de dagen” van Sander de Hosson. Met het schrijven; Als dank voor uw onbetaalbare werk waarmee u laat zien wat deze belangrijke zin echt inhoudt. U voegt echt leven toe aan de dagen. Het boek werd ons aangeboden door het Fonds ‘Astrid maakt mogelijk”.

02
mrt

Prezo Keurmerk

02 mrt

Vorige week woensdag 22 februari hebben we een eind audit gehad.

Geeft u

om het Johannes Hospitium?

Steun ons