Nieuws

Dankzij ons nieuws blijft u op de hoogte van ons Johannes Hospitium. U kunt zich hieronder aanmelden voor de jaarlijkse nieuwsbrief.

Aanmelden

02
mrt

Het Johannes Hospitium zoekt vrijwilligers. Open Huis op zaterdag 11 maart van 10.00 uur – 13.00 uur.

02 mrt

In het kader van de Nationale Vrijwilligersactie NLdoet, waarop vrijwilligers worden aangemoedigd hun handen uit de mouwen te steken in allerlei organisaties, nodigt het Johannes Hospitium in Wilnis potentiële vrijwilligers uit om een kijkje te komen nemen naar het vrijwilligerswerk in het hospice.

02
mrt

Prezo Keurmerk

02 mrt

Vorige week woensdag 22 februari hebben we een eind audit gehad.

14
nov

Mooie donatie ontvangen.

14 nov

Een mooie donatie gekregen van Boni Supermarkt in Mijdrecht.

06
okt

Het Johannes Hospitium zoekt vrijwilligers. Open Huis op zaterdag 15 oktober van 10.30 – 12.30 uur.

06 okt

Ben jij iemand die blij wordt van iets doen voor anderen, wil je je blik verruimen en wil je iets moois bijdragen aan de laatste dagen van iemands leven? Dan zou het Johannes Hospitium in Wilnis je heel graag ontvangen als aanvulling van ons team vrijwilligers.

13
jul

Vrijwilligersdag juni 2022

13 jul

Na bijna drie jaar Corona restricties kon er weer een jaarlijkse vrijwilligers dag gehouden worden voor de vrijwilligers van het hospice. Altijd een hoogtepunt waar velen zich op verheugen om met elkaar iets leuks te ondernemen, maar vooral ook om elkaar te ontmoeten en te spreken. Dit jaar waren voor zo’n dag alle ingrediënten aanwezig: een mooie locatie in de buurt, Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa, het mooiste weer van de wereld en voor elk wat wils wat activiteiten betreft. Er kon worden gemidgetgolft, Oud Hollandse spelletjes gespeeld en hield je van steppen dan was een tochtje van 5 km door de polder ook een optie. Met een spannende roofvogelshow en een heerlijke BBQ werd deze gedenkwaardige dag afgesloten.

09
jun

Klusjes in de tuin – dankbaar

09 jun

Zaterdagochtend 14 mei was het na 2 jaar weer zo ver, de familie Snoek kwam hier weer om allerlei klusjes in de tuin te doen. Samen met onze tuinman Adri van Dijk werden de houten tafels en bankjes weer in de lak gezet en het dak, koepels en buitenplaatsjes weer schoongemaakt.

Geeft u

om het Johannes Hospitium?

Steun ons