Nieuws

Dankzij ons nieuws blijft u op de hoogte van ons Johannes Hospitium. U kunt zich hieronder aanmelden voor de jaarlijkse nieuwsbrief.

Aanmelden

19
jun

Bezoekregeling in Corona-tijd.

19 jun

De maatregelen die de maatschappij door de overheid in deze Coronacrisis zijn opgelegd, gelden ook voor medewerkers, vrijwilligers, bewoners en bezoek van het hospice. Het is echter goed om te weten dat onze zorg voor de bewoners en naasten gewoon doorgaat. 24/7 is er een verpleegkundige in huis en onze artsen en vrijwilligers zijn, zoals gewoonlijk, inzetbaar.

19
jun

Johnson Wax bedankt voor de mooie tuinspullen.

19 jun

Twee tuinvrijwilligers zijn de tuinspullen gaan kopen bij de Huifkar in Mijdrecht, en de Huifkar heeft ze naar ons hospice gebracht. De tuinploeg is weer aan het werk in de tuin, en ze zijn erg blij met deze nieuwe spullen. Ook wordt de tuin weer opgevrolijkt door nieuwe vogelhuisjes en mooie planten voor in de bakken bij de voordeur. Johnson Wax, bedankt voor deze gift

09
apr

Bayer Nederland bedankt voor de prachtige bloemen.

09 apr

Bloemen om de zorgsector een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden, en om de bloemensector in ons land te steunen.

18
mrt

In verband met het Coronavirus

18 mrt

In verband met het Coronavirus

15
mrt

Informatieavond van 18 maart – gaat NIET door

15 mrt

I.v.m. alle maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus hebben wij besloten de geplande informatieavond van 18 maart a.s. in het Johannes Hospitium NIET door te laten gaan. Wij gaan ervan uit dat voor deze beslissing begrip bestaat.

09
dec

Het Cirkelteam de Ronde Venen

09 dec

Ons hospice maakt deel uit van het Cirkelteam de Ronde Venen. Dit Cirkelteam is een team van experts op het gebied van palliatieve zorg.

Geeft u

om het Johannes Hospitium?

Steun ons