Het team van het Johannes Hospitium in Wilnis zoekt een enthousiaste verpleegkundige!

20 apr

Ligt jouw hart bij de palliatieve zorg? Ben je leergierig, communicatief en sociaal sterk, zelfstandig én een teamplayer? Heb je affiniteit met psychosociale zorg, ben je bereid om alle diensten te werken en daarnaast in het bezit van een HBO diploma verpleegkunde met BIG-registratie? Top, dan zoeken wij jou!

Wat wij jou dan kunnen bieden, is een buitenkans om te werken op een bijzondere plek waar elke dag een uitdaging te vinden is! Wij werken met een team dat altijd voor elkaar klaarstaat en graag van elkaar wil leren. Je krijgt bij ons een tijdelijk dienstverband met een vast contract in het vooruitzicht. Uren in overleg. Daarbij hebben wij een gedegen inwerkprogramma, goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO ziekenhuizen FWG 50.

Ben je enthousiast geworden? Voor informatie over onze organisatie kun je terecht op www.johanneshospitium.nl en voor meer functiegerichte informatie kun je bellen naar Mits Winnik, 0620611283 of mailen naar coordinatoralgemeen@johanneshospitium.nl. Een vrijblijvende kennismaking en een dag meelopen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Wij hopen van je te horen!

jh-wegwijzer-2