16 oktober – Open Huis in het Johannes Hospitium

09 okt

In de week van de Palliatieve Zorg houden wij een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is in de zorg, die wij bieden in het Johannes Hospitium in Wilnis. De deur staat open op woensdagavond 16 oktober van 19.00 – 21.00 uur. U bent van harte welkom in het buurhuis aan de Vossestaart 2 te Wilnis.

Wij zijn als organisatie trots op onze vrijwilligers en medewerkers, die iedere dag klaar staan voor onze bewoners en hun naasten. Ze hebben naast de professionele medische zorg ook vaak behoefte aan extra aandacht, en dat is wat onze vrijwilligers kunnen bieden, in de vorm van ER ZIJN in de zorg, tuin, huishouding of als kok.

En dat willen we tijdens ons Open Huis aan belangstellenden laten zien. Er zijn medewerkers en vrijwilligers aanwezig om van alles over het hospice te vertellen. Over de criteria voor opname, maar ook over het vrijwilligerswerk. Het koksteam bijvoorbeeld is dringend op zoek naar koks. Er wordt bij ons elke dag vers gekookt. De kok van die dag maakt, naar wens van elke bewoner, een kopje soep, een lekker liflafje of een hele maaltijd klaar. Houd je van koken en vind je het leuk om zieke mensen te verwennen dan verwelkomen we je graag. Ook in de zorg hebben we meer vrijwilligers nodig, het gaat hier om zorg rondom het bed. Om ons huis ‘spic en span’ te houden zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers in de huishouding.

Kortom, kom een kijkje nemen op woensdag 16 oktober, de koffie staat klaar!

website marion