Werken bij ons

calibris_logo1Vacatures/Stagiairs

 

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers en stagiairs. Wanneer je belangstelling hebt! Neem dan alstublieft contact met ons op, 0297 230 290. Of door een mail te sturen aan: info@johanneshospitium.nl

U hoort dan snel van ons.

Wil je eens een dagje ervaren hoe het werken in een hospice is… neem dan ook eens contact op.

Met betrekking tot een stageplaats voor een verpleegkundige, denken wij aan niveau 4 en 5. Uw keuze voor een stageplaats in de palliatieve zorg moet goed gemotiveerd worden. In ons hospice is ruimte voor 3 tot 4 stageplaatsen per jaar. Als stagiair wordt u één op één begeleid door een palliatief verpleegkundige en werkt u binnen ons team van verpleegkundigen en vrijwilligers. Een belangrijk punt van aandacht het omgaan met uw eigen emoties en houdingsaspecten rondom het sterven.

Vrijwilligen

Op het ogenblik hebben wij een gemotiveerde en betrokken groep van 140 vrijwilligers. Vrijwilligen is bij ons geen bijzaak maar de belangrijkste pijler van onze zorg. Voor alle talenten is ruimte bij ons hospice, dus voel je je aangetrokken tot ons huis, neem ook dan gerust contact op. In gesprek komen we altijd tot een mooie samenwerking.

Wil jij ons team versterken, bel dan 0297 230290 of mail info@johanneshospitium.nl dan nodigen wij je graag uit!

 vacature huishoudelijke dienst