Je hoeft geen sterrenkok te zijn

GEZOCHT KOKS m/v

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om te koken voor onze bewoners. U doet dit zelfstandig maar wel in een groep van gepassioneerde vrijwilligers. Er wordt gekookt omstreeks 17.00 uur in een fraaie keuken van het hospice. Vooraf doet u boodschappen in de winkel aan de overkant. Het hospice beschikt over zes kamers. Soms zijn 6 bewoners aanwezig, soms ook minder. Er wordt op maat gekookt d.w.z. dat onze bewoners per dag aangeven wat ze graag willen eten. Dagelijks wordt vers gekookt. Vaak in kleine aangepaste porties. U komt dus ook in contact met onze bewoners. Uw inzet wordt enorm gewaardeerd. Soms gebeurt het ook dat familieleden van de bewoner mee eet. Uw maaltijd wordt altijd dankbaar ontvangen.

eethuis01

U hoeft niet een sterrenkok te zijn om in ons huis een maaltijd te bereiden. Het is een dankbare taak en iedereen is bereid u daarbij te helpen. Ooit gedacht aan vrijwilligerswerk en u in dienst te stellen van anderen in uw omgeving, een uitgelezen moment omdat nu te gaan doen. U komt in een huis met veel vrijwilligers die allemaal bijdragen aan het welbevinden van de bewoners van het hospice. Onze koks onderhouden een mooi blog met mooie ervaringen. Het zal u zeker boeien.

Voor meer informatie: www.johanneshospitium.nl of bel: 0297-230290 of nog beter kook gerust een keer mee met onze enthousiaste koks!