Nieuws

Doe mee met onze verloting! De volledige opbrengst gaat naar het hospice!

-119Dagen -18Uren -24Minuten -57Seconden

-we tellen af naar de verloting-

En misschien gaat U naar de Rolling Stones op 30 september 2017 in de Amsterdam Arena


Wij verloten 2 kaarten voor het Rolling Stones No Filter Tour Concert op 30 september 2017 onder alle deelnemers die vanaf woensdag 10 mei 2017 minimaal € 2,- overmaken via de inmiddels bij velen vertrouwde doneerknop van het Johannes Hospitium De Ronde Venen in Wilnis. Donaties vanaf  € 2,- doen mee met de verloting. U mag uiteraard altijd meer doneren want de volledige opbrengst gaat naar het hospice.

De inschrijving sluit op vrijdag 22 september om precies 18.00 uur.

De winnaar wordt op zaterdag 23 september om 12.00 uur bekend gemaakt en gaat met twee personen naar het concert van de Rolling Stones in Amsterdam en neemt plaats op een van de twee gereserveerde zitplaatsen op de 2e ring.

Ik doe mee en doneer € 2,-   Uw deelname komt altijd goed terecht ook als u de kaarten niet wint! Let op dat uw naam bij inschrijving overeenkomst met de naam van uw bankgegevens. Bent u een Beatles fan doe dan toch mee! Liefhebbers van de Stones in uw omgeving zijn u eeuwig dankbaar.

Uiteraard kunt u meerdere keren meedoen, u dient dan telkens minimaal € 2,- over te maken via de doneerknop. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt vermeld op onze website.

Wij wensen u veel succes en dank namens het team van het hospice.

doe mee!

Op 9 mei 2017 kondigden de Rolling Stones aan dat ze in september en oktober een Europese stadion tour gaan doen. 

–  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd  –

Leest u al onze wekelijkse digitale knipselkrant met nieuws uit de (hospice) zorg? Abonneren is eenvoudig. De winnaar maken we ook bekend in deze knipselkrant.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Nieuws. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.